2015. október 21., szerda

Ismét testápoló...

... és masszázstömb. :) Ugyanis ezeket akár egy finom masszázshoz is lehet használni. Olyan finoman kényezteti a bőrt...
A felső képen pont az látszik, amikor még frissen, melegen beleöntöttem a felmelegített olajokat a formába. Akkor még ilyen szép átlátszó zöld. Színüket a bennük lévő olívaolajtól és finomítatlan avokádóolajtól kapták. Az alsó képen már részben megszilárdultak az olajak a benne lévő méhviasznak köszönhetően. Persze a sheavaj és a kakaóvaj is szilárd típusúak, úgyhogy ezek is hozzájárulnak a tömbök szilárdságához. :)

Két különböző formában majdnem két különböző testápoló van. A különbség csupán annyi, hogy a "bogaras" formában lévő tömbökbe tettem még argánolajat is, ami egy kifejezetten tápláló, ápoló olaj, segít a bőr hidratációjában. Most először mindegyikbe tettem illatot is. A tulipános formában indiai rózsa illatot kaptak, a másikban magnóliát. És mondanom sem kell, de valami isteni az illatuk. Ha ez átmehetne a képernyőn keresztül.... :)

Nos, amint egészen megszilárdulnak, máris használatba fogom venni az egyiket, aztán a másikat... aztán egyiket a másik után vagy a másikat az egyik után....  :)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azért még van remény ;)

  Sziasztok! Tudom, hogy régóta nem jelentkeztem semmi újdonsággal, de az a helyzet, hogy már jó egy éve nincs lehetőségem szappant készíten...